KEVÄÄN 2022 YO-TULOKSET JA SYKSYN 2022 YO-ILMOITTAUTUMINEN

Hei kevään 2022 yo-kokeisiin osallistunut  

Yo-lautakunta toimittaa kevään 2022 yo-kirjoitusten viralliset tulokset lukioille tarkistettavaksi 17.5.2022 aikana. Kevään 2022 yo-pisterajat julkaistaan yo-lautakunnan verkkosivuilla 17.5.2022 klo 9.00  jälkeen https://www.ylioppilastutkinto.fi/ylioppilastutkinto/pisterajat 

Saat omat yo-tuloksesi ja voit nähdä koesuorituksesi kirjautumalla omilla verkkopankkitunnuksillasi Oma Opintopolku- palveluun keskiviikkona 18.5.2022 klo 9. Lähetämme Wilma-viestillä tiedon, kun tulokset ovat nähtävillä Wilmassa. (voi olla jo tiistaina, jos hyvin käy)

Oma Opintopolku -palvelu kerää yhteen tiedot kunkin oppijan koulutuksesta yksittäisestä opintosuorituksesta suoritettuihin tutkintoihin asti. Palvelu sisältää myös tiedot opinto-oikeuksista sekä suoritettujen tutkintojen keskeisistä sisällöistä ja osaamisvaatimuksista. Oma-opintopolku –palvelussa voit selata koulutushakemuksiasi ja ottaa vastaan opiskelupaikan. Tiedot ovat palvelussa turvallisesti tallessa ja kansalaiset voivat selata omia tietojaan. 

Kirjaudu https://opintopolku.fi/oma-opintopolku/ ja valitse valikko Suoritukseni –> Porkkalan lukio–>ylioppilastutkinto 

Jos et pääse kirjautumaan Oma Opintopolku-palveluun etkä löydä tuloksiasi Wilmasta torstaina 18.5. 2002, voit saada ne soittamalla lukion kansliaan 040 1269 339 keskiviikkona 18.5. klo 10.00 alkaen.  Lisätietoja tutkintotulosten ja koesuoritusten katsomisesta on lautakunnan verkkosivuilla: https://www.ylioppilastutkinto.fi/ylioppilastutkinto/tulokset-ja-koesuoritukset 

Ilmoittautuminen syksyn 2022 yo-kirjoituksiin 

Keväällä 2022 yo-kokeisiin osallistuneet voivat ilmoittautua syksyn 2022 yo-kokeisiin seuraavan aikataulun mukaan: 

Opintoja lukiossa jatkavat opiskelijat tekevät yo-ilmoittautumiseen liittyvät yo-suunnitelman muutokset yhdessä oman opon kanssa ma 23.5.2022 klo 12.00 mennessä. Yo-ilmoittautuminen tehdään Rot-tunnilla 24.5.2022.  

Valmistuvat opiskelijat voivat tulla korottamaan / täydentämään tutkintoaan syksyn 2022 yo-kokeisiin ilmoittautumalla kotisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta viimeistään keskiviikkona 1.6. 2022:  https://www.porkkalanlukio.fi/opiskelijalle/lomakkeet/ 

Terveisin: Porkkalan lukion henkilökunta