AIKUISLINJAN OPETUS

Aikuislinjan opetuksessa noudatetaan valtioneuvoston, eduskunnan sekä koulutuksen järjestäjän, Kirkkonummen kunnan antamia, kulloinkin voimassa olevia ohjeita ja määräyksiä.

AIKUISLINJAN JAKSOJEN ALOITUSPÄIVÄT 2020-2021

Jakso 1 17.8.2020
Jakso 2 1.10.2020
Jakso 3 30.11.2020
Jakso 4 10.2.2021
Jakso 5 12.4.2021

AIKUISLINJAN KOKEET

Aikuislinjan kokeet pidetään jakson kahtena viimeisenä päivänä kello 17.00 – 20.00 ellei kurssin opettajan kanssa toisin sovita. Uusintakokeet pidetään Porkkalan lukion päivälinjan uusintakokeiden yhteydessä.

Kokeita koskevat tarkemmat ohjeet löydät kalenterista, josta löydät myös uusintakokeiden päivämäärät sekä uusintakokeisiin ilmoittautumisten ajankohdat. Ilmoittaudu sähköisen linkin kautta. Linkki uusintakokeiden ilmoittautumislomakkeeseen löytyy Toiminta > Ohjeet ja tiedotteet -osiosta.

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2020 YO-KOKEISIIN

Ilmoittautuminen syksyn yo-kokeisiin on päättynyt.

YLIOPPILASTUTKINTOTIETOA SEKÄ OHJEITA YO-KOKELAILLE

Löydät monipuolista yo-koe- ja tutkintotietoa Porkkalan lukion päivälinjan kotisivuilta, muun muassa ”abi- ja yo-info” –tiedotteista. Huomaa, että päivälinjan yo-kokelaiden aikataulutus ja tarkka ohjeistus koskee aikuislinjan opiskelijoita vain osittain. Yo-koepäivät sekä valmistumisaikataulu ovat kaikille yhteisiä.

Ylioppilastutkintolautakunnan sivuilta löytyy hakusanalla ”ylioppilastutkinto” monipuolista tietoa yo-tutkinnosta. Lisäksi YTL julkaisee ja päivittää sähköisiä ohjeita yo-kokelaille: https://www.ylioppilastutkinto.fi/ylioppilastutkinto/kokelaille

Syksyn 2020 yo-koepäivät löydät ylioppilastutkintolautakunnan kotisivuilta: https://www.ylioppilastutkinto.fi/ylioppilastutkinto/koepaivat/syksyn-2020-koepaivat

UUSIEN OPISKELIJOIDEN ILMOITTAUTUMINEN JA SISÄÄNOTTO

Voit ilmoittautua opiskelijaksi tulostamalla ja täyttämällä läsnäoloilmoituksen tai opiskelijahakemuksen, jotka löydät Porkkalan lukion kotisivuilta kohdasta ”Aikuislinja”, ja valitsemalla sen jälkeen ”Tietoa aikuislinjasta”.

Jos et ole aikaisemmin opiskellut Porkkalan lukion päivä- tai aikuislinjalla tai opiskelustasi on kulunut useampia vuosia, tulosta ja täytä opiskelijahakemuslomake, muussa tapauksessa täytä läsnäoloilmoituskaavake

Palauta huolellisesti täytetty lomake suojatun sähköpostin pdf-liitteenä koulusihteerille, pirjo.koponen(@)kirkkonummi.fi tai postin välityksellä Porkkalan lukion kansliaan, Kirkkotallintie 6 A, 02400 Kirkkonummi.