AIKUISLINJAN OPETUS

Aikuislinjan opetuksessa noudatetaan valtioneuvoston, eduskunnan sekä koulutuksen järjestäjän, Kirkkonummen kunnan antamia, kulloinkin voimassa olevia ohjeita ja määräyksiä.

AIKUISLUKION OHJAUS

Aikuislukion opinto-ohjaajana toimii Kristiina Laxén.

Aikuislukion ohjaus painottuu lukuvuodella 2020-2021 torstai-iltapäiviin kello 15-17.

Ohjausaika sovitaan Wilma-viestillä, sähköpostilla tai puhelimitse etukäteen.

AIKUISLINJAN JAKSOJEN ALOITUSPÄIVÄT 2020-2021

Jakso 1 17.8.2020
Jakso 2 1.10.2020
Jakso 3 30.11.2020
Jakso 4 10.2.2021
Jakso 5 12.4.2021

AIKUISLINJAN KOKEET

Aikuislinjan kokeet pidetään jakson kahtena viimeisenä päivänä kello 17.00 – 20.00 ellei kurssin opettajan kanssa toisin sovita. Uusintakokeet pidetään Porkkalan lukion päivälinjan uusintakokeiden yhteydessä.

Kokeita koskevat tarkemmat ohjeet löydät kalenterista, josta löydät myös uusintakokeiden päivämäärät sekä uusintakokeisiin ilmoittautumisten ajankohdat. Ilmoittaudu sähköisen linkin kautta. Linkki uusintakokeiden ilmoittautumislomakkeeseen löytyy Toiminta > Ohjeet ja tiedotteet -osiosta.

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2020 YO-KOKEISIIN

Ilmoittautuminen syksyn yo-kokeisiin on päättynyt.

UUSIEN OPISKELIJOIDEN ILMOITTAUTUMINEN JA SISÄÄNOTTO

Voit ilmoittautua opiskelijaksi tulostamalla ja täyttämällä opiskelijailmoituksen, jonka löydät Porkkalan lukion kotisivuilta kohdasta ”Tietoa aikuislinjasta”.

Palauta huolellisesti täytetty lomake suojatun sähköpostin pdf-liitteenä koulusihteerille, pirjo.koponen(@)kirkkonummi.fi tai postin välityksellä Porkkalan lukion kansliaan, Kirkkotallintie 6 A, 02400 Kirkkonummi.