AIKUISLINJAN OPETUS

Aikuislinjan opetuksessa noudatetaan valtioneuvoston, eduskunnan sekä koulutuksen järjestäjän, Kirkkonummen kunnan antamia, kulloinkin voimassa olevia ohjeita ja määräyksiä.

AIKUISLINJAN JAKSOT KEVÄÄLLÄ 2020
4. jakso 05.02. – 05.04.
5. jakso 06.04. – 30.05.

AIKUISLINJAN KOKEET

Aikuislinjan kokeet pidetään jakson kahtena viimeisenä päivänä kello 17.00 – 20.00 ellei kurssin opettajan kanssa toisin sovita. Uusintakokeet pidetään Porkkalan lukion päivälinjan uusintakokeiden yhteydessä.

Kokeita koskevat tarkemmat ohjeet löydät kalenterista, josta löydät myös uusintakokeiden päivämäärät sekä uusintakokeisiin ilmoittautumisten ajankohdat. Ilmoittaudu sähköisen linkin kautta. Linkki uusintakokeiden ilmoittautumislomakkeeseen löytyy Toiminta > Ohjeet ja tiedotteet -osiosta.

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2020 YO-KOKEISIIN

Aikuislinjan opiskelijat ilmoittautuvat syksyn 2020 yo-kokeisiin oheisilla lomakkeilla, jotka palautetaan Porkkalan lukion kansliaan 22.5.2020 mennessä skannattuina liitteinä suojatun sähköpostin tai postin välityksellä.

Aikuislinjalla ylioppilastutkintoa suorittavat kokelaat täyttävät:

Muut opiskelijat, tutkinnon täydentäjät, arvosan korottajat sekä erillisen kokeen tekijät täyttävät:

Tila- ja laiteresurssipuutteen takia otamme ilmoittautumisia vastaan vain Porkkalan lukion päivä- tai aikuislinjalta valmistuneilta, aikuislinjan tutkinto-opiskelijoilta sekä lukuvuosi-ilmoittautumisen tehneiltä Porkkalan lukion päivä- ja aikuislinjan aineopiskelijoilta.

Syksyn 2020 yo-koepäivät löydät ylioppilastutkintolautakunnan kotisivuilta: https://www.ylioppilastutkinto.fi/ylioppilastutkinto/koepaivat/syksyn-2020-koepaivat

YLIOPPILASTUTKINTOTIETOA SEKÄ OHJEITA YO-KOKELAILLE

Löydät monipuolista yo-koe- ja tutkintotietoa Porkkalan lukion päivälinjan kotisivuilta, muun muassa ”abi- ja yo-info” –tiedotteista. Huomaa, että päivälinjan yo-kokelaiden aikataulutus ja tarkka ohjeistus koskee aikuislinjan opiskelijoita vain osittain. Yo-koepäivät sekä valmistumisaikataulu ovat kaikille yhteisiä.

Ylioppilastutkintolautakunnan sivuilta löytyy hakusanalla ”ylioppilastutkinto” monipuolista tietoa yo-tutkinnosta. Lisäksi YTL julkaisee ja päivittää sähköisiä ohjeita yo-kokelaille: https://www.ylioppilastutkinto.fi/ylioppilastutkinto/kokelaille

AIKUISLINJAN OPINTO-OHJAAJAN VASTAANOTOT KEVÄÄLLÄ 2020

Aikuislinjan opinto-ohjaaja Pekka Kautun iltavastaanotot jaksojen taiteviikkoilla keskiviikkona 1.4. ja 8.4.2020 kello 15 – 19 ovat puhelinvastaanottoja. Vastaanottoaikojen ulkopuolella saat yhteyden aikuislinjan opinto-ohjaajaan teksti- tai Whatsup-viesteillä, Wilma-viestillä sekä sähköpostilla: pekka.kauttu@kirkkonummi.fi.

Voit viestittää, soittaa tai ottaa Whats up -videopuhelun: 040 574 3947

UUSIEN OPISKELIJOIDEN ILMOITTAUTUMINEN JA SISÄÄNOTTO

Kevään 2020 uusien opiskelijoiden sisäänotto- ja infotilaisuudet on peruttu.

Voit ilmoittautua opiskelijaksi tulostamalla ja täyttämällä läsnäoloilmoituksen tai opiskelijahakemuksen, jotka löydät Porkkalan lukion kotisivuilta kohdasta ”Aikuislinja”, ja valitsemalla sen jälkeen ”Tietoa aikuislinjasta”.

Jos et ole aikaisemmin opiskellut Porkkalan lukion päivä- tai aikuislinjalla tai opiskelustasi on kulunut useampia vuosia, tulosta ja täytä opiskelijahakemuslomake, muussa tapauksessa täytä läsnäoloilmoituskaavake

Palauta huolellisesti täytetty lomake suojatun sähköpostin pdf-liitteenä koulusihteerille, pirjo.koponen(@)kirkkonummi.fi tai postin välityksellä Porkkalan lukion kansliaan, Kirkkotallintie 6 A, 02400 Kirkkonummi.