Helmi

Opiskelijahallintojärjestelmä Helmi

Opiskelijahallintojärjestelmä Helmi toimii kodin ja koulun viestintäkanavana. kirkkonummi.helmi.fi linkki

Helmi-tunnus opiskelijoille

Jokainen opiskelija on saanut oman Helmi-tunnuksen tehdessään lukujärjestystä kevään tai kesän aikana.

Helmi-tunnus Kirkkonummella asuville huoltajille

Huoltaja tarkistaa mahdollisen Helmi-tunnuksensa toimivuuden heti, kun opiskelija aloittaa lukion. Lukion ensimmäisen viikon aikana opiskelija tuo kotiin Helmi-tunnuksen tarkistuslomakkeen ja palauttaa sen mahdollisimman pian ryhmänohjaajalle. Mikäli huoltajan Helmi-tunnukset eivät toimi, toimitaan kuten Kirkkonummen ulkopuolella asuvat.

Helmi-tunnus Kirkkonummen ulkopuolella asuville huoltajille

Opiskelija tuo lukion ensimmäisen viikon aikana kotiin täytettäväksi opiskelijatietolomakkeen, johon huoltajat merkitsevät sähköpostiosoitteensa. Opiskelija palauttaa opiskelijatietolomakkeen mahdollisimman pian ryhmänohjaajalle.

Huoltaja pyytää sähköpostilla Helmi-tunnuksen osoitteesta elina.rautapaa(a)kirkkonummi.fi

Elina Rautapää lähettää vastausviestissä Helmi-tunnuksen ja salasanan. Pyynnössään huoltajan tulee kertoa huollettavansa nimi ja ryhmätunnus.

Helmin käyttö

Lukujärjestys

Helmin etusivulla on opiskelijan jaksokohtainen lukujärjestys, josta näkyvät oppituntien ajankohdat, kurssin nimi ja opettajan nimi. Seuraavan jakson lukujärjestys on vain opiskelijan Helmissä valintatarjottimella.

Viestit

Viestejä voi lähettää lukion koko henkilöstölle. Kun viesti lähetetään valituille henkilöille, tulee vastaanottajaksi nimilistalta valita jokainen vaihtoehto.

Poissaolot

Huoltaja kuittaa ja merkitsee selvityskenttään poissaolon syyn.

Opinnot

Edellisten jaksojen kurssien arvosanat näkyvät kokeiden palautusten jälkeen Helmin kohdassa Arvosanat.

Omat tiedot

Kun huoltaja on saanut Helmi-tunnuksen, tulee heti tarkistaa omat ja opiskelijan yhteystiedot. Mikäli yhteystiedoissa tapahtuu muutoksia, voi päivittää omia ja lapsen yhteystietoja suoraan Helmiin. Voi myös valita merkinnän, jos haluaa Helmi-viestistä tai poissaoloista tiedon sähköpostiin.