Kurssit

Lukiossa opiskellaan pakollisia, syventäviä ja soveltavia kursseja. Pakolliset ja syventävät kurssit ovat valtakunnallisia kursseja ja kaikissa lukioissa sisällöltään samat.  Ne valmistavat opiskelijaa kohti ylioppilaskirjoituksia. Pakolliset ja syventävät kurssit arvioidaan numeroin.

Soveltavat kurssit ovat lukiokohtaisia ja arvioidaan suoritusmerkinnällä S. Soveltavilla kursseilla saat lisätietoja ja -taitoja Sinua kiinnostavissa oppiaineissa ja aiheissa.

Porkkalan lukiossa soveltavien kurssien tarjonta on kaikissa oppiaineissa monipuolinen, ja niissä näkyvät lukion vahvuudet ja erityisosaaminen. Kurssien työskentelytavat ovat vaihtelevia ja kiinnostavia. Porkkalan lukion omia soveltavia kursseja ovat mm. Kokeellinen kemia, Solujen biokemia ja molekyylibiologia, Science in English, Antiikin kulttuurihistoria, Ilmaisutaidon peruskurssi, Digitaalinen kuvankäsittely tai Aktiivinen kansalainen. Lue kurssien sisällöistä lisää kurssikuvauksista. 

Kurssit-sivusto on nyt julkaistu!

https://kurssit.porkkalanlukio.fi/

Alla opiskelun suunnitteluun ja seurantaan liittyviä tiedostoja:
Kesälukio 2021

Porkkalan lukio ei järjestä opetusta kesäaikana. Voit opiskella lähialueiden kesälukiossa, jos haluat tai et saa kesätöitä. Ilmoittaudu ja tutustu lisää:

https://www.espoo.fi/kesalukio

http://www.eira.fi/fi/tule-opiskelemaan/kesaopetus/

https://www.hel.fi/helsinginaikuislukio/fi/opiskelu/kesaopiskelu/

https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-aikuislukio/espoon-aikuislukion-kurssit/kesaopetus