Opinto-ohjaus

Opinto-ohjaus toteutuu oppitunneilla, pienryhmissä ja henkilökohtaisena ohjauksena. Opinto-ohjauksen sisältöjä ovat lukio-opintojen suunnittelu, opiskelutaitojen ja itsetuntemuksen kehittäminen, ammattien ja työelämän tuntemus sekä erilaiset jatkokoulutusväylät.

Opiskelijat voivat tulla keskustelemaan opinto-ohjaajien kanssa lukio- tai jatko-opinnoista. Ajan ohjaukseen voi varata sähköpostilla, Helmi-viestillä, puhelimitse tai henkilökohtaisesti.

Ryhmänohjaajat tapaavat opiskelijat viikottain ryhmänohjaustuokiossa ja haastattelevat kaikki ensimmäisen vuoden opiskelijat. Ryhmänohjaaja seuraa ryhmänsä opiskelijoiden opintojen etenemistä ja ohjaa tarvittaessa opinto-ohjaajan, erityisopettajan tai opiskeluhuoltohenkilöstön luokse.

Opinto-ohjaajien työhuoneet sijaitsevat A-talon 2. kerroksessa.

Satu Seppälä 040 126 9669
satu.seppala(a)kirkkonummi.fi                                                                              17, 18 ja 19 B-, E- ja F -ryhmät ja 4. vuoden opiskelijat

Kristiina Laxén 040 126 9343
kristiina.laxen(a)kirkkonummi.fi                                                                           17, 18, 19 A-, C- ja D -ryhmät ja 3,5v. opiskelijat

Pekka Kauttu 040 574 3947
pekka.kauttu(a)kirkkonummi.fi

Aikuislinjan ohjausvastaanotto                                                                                  Jakson ensimmäisenä keskiviikkona ilman ajanvarausta klo 16-19.

Puhelinpäivystys ja vastaanotto ajanvarauksella jakson kahtena ensimmäisenä ja viimeisenä päivänä klo 16-19.