Opinto-ohjaus

Opinto-ohjaus toteutuu oppitunneilla, pienryhmissä ja henkilökohtaisena ohjauksena. Opinto-ohjauksen sisältöjä ovat lukio-opintojen suunnittelu, opiskelutaitojen ja itsetuntemuksen kehittäminen, ammattien ja työelämän tuntemus sekä erilaiset jatkokoulutusväylät.

Opiskelijat voivat tulla keskustelemaan opinto-ohjaajien kanssa lukio- tai jatko-opinnoista. Ajan ohjaukseen voi varata sähköpostilla, Helmi-viestillä, puhelimitse tai henkilökohtaisesti.

Ryhmänohjaajat tapaavat opiskelijat viikottain ryhmänohjaustuokiossa ja haastattelevat kaikki ensimmäisen vuoden opiskelijat. Ryhmänohjaaja seuraa ryhmänsä opiskelijoiden opintojen etenemistä ja ohjaa tarvittaessa opinto-ohjaajan, erityisopettajan tai opiskeluhuoltohenkilöstön luokse.

Opinto-ohjaajien työhuoneet sijaitsevat A-talon 2. kerroksessa.

Satu Seppälä 040 126 9669
satu.seppala(a)kirkkonummi.fi