Liikuntapainotus

Liikuntapainotus tarjoaa kaikille opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa liikunnan opintojaksoja tavalla, joka laajentaa koko lukioliikunta -käsitteen aivan uudelle tasolle. Painotuksen opintojaksoilla tutustut itseesi liikkujana ja opit tunnistamaan omia heikkouksiasi ja vahvuuksiasi. Painotuksen laaja-alaiset teemat liittyvät fyysisen kunnon kehittämisen ohella opiskelijan hyvinvoinnin sekä vuorovaikutustaitojen edistämiseen.

Opintojaksoilla liikutaan monipuolisesti sisällä sekä ulkona ja erinomaisen ryhmähengen siivittämänä huomaat ylittäväsi itsesi kerta toisensa jälkeen. Vakiintuneita harjoitusmuotoja ovat mm. erilaiset toiminnalliset lihaskunto- ja kestävyyssuoritukset, nopeus- ja koordinaatioharjoittelu, palloilu, kehonhuolto sekä kurssikohtaiset ”erikoisuudet”, kuten avantojumppa ja kahvakuulasuunnistus.

Liikuntapainotuksen opintojaksot ovat osa lukion koulukohtaista tarjontaa ja oppitunnit sijoittuvat poikkeuksetta varhaiseen aamuun. Tämä mahdollistaa opiskelijalle koko muun lukion opintojaksotarjonnan täysipainoisen hyödyntämisen.

Ota vastaan positiivinen haaste ja lähde mukaan!

https://www.porkkalanlukio.fi/julkaisujen-aihealueet/liikuntapainotus/