Lukiodiplomit

Lukiodiplomeilla erityisosaamista

Kannustamme opiskelijoita suorittamaan lukiodiplomeita osana lukio-opintoja. Lukiodiplomeilla voi osoittaa laajaa osaamista muissakin kuin ylioppilaskokeessa kirjoitettavissa aineissa. Hyvin suoritetusta lukiodiplomista on hyötyä moniin jatko-opintoihin pyrittäessä.

Lukiodiplomit liittyvät sisällöllisesti lukiomme painotuksiin, ja niiden suorittamiseen voi valita joustavia polkuja. Polkuihin voi sisällyttää esimerkiksi kuoro- tai steel band -musisoinnin, näyttämöilmaisun, nykytaiteen, valokuvauksen, luovan kirjoittamisen tai verkkojulkaisun opiskelua. Lukiodiplomi voi tarkoittaa myös monipuolista syventymistä liikuntaan oman liikunta-aktiivisuuden siivittämänä.

Opetushallituksen ohjeiden mukainen lukiodiplomityö toteutetaan erillisellä diplomikurssilla, jonka aikana opiskelija saa perusteelliset ohjeet tehtävän suorittamista varten.

Lukiodiplomit Porkkalan lukiossa

Lukiodiplomien kuvaukset ovat oppiaineiden omilla sivuilla, joihin pääsee klikkaamalla oheista linkkiä tai navigoimalla.
Kirjallisuus
Kuvataide