Lukion esittely

Hyvät oppimistulokset ja laaja kurssitarjonta

Porkkalan lukio tunnetaan hyvistä oppimistuloksistaan, jotka ylittävät valtakunnallisen keskitason. Aloituskeskiarvoihin suhteutettuna olemme alueen kärkitasoa. Hyviä ylioppilastuloksia on saavutettu erityisesti pitkässä matematiikassa, luonnontieteissä ja myös kielissä.

Meillä on laaja kurssitarjonta erityisesti matematiikassa, luonnontieteissä ja englannin kielessä. Meillä on runsaasti kiinnostavaa tarjontaa myös humanistisissa aineissa sekä taito- ja taideaineissa. Ruotsia opetamme myös A-kielenä. Vieraina kielinä voit opiskella englannin lisäksi ranskaa, saksaa, venäjää ja espanjaa. Kieliä voi hyvin valita myös pitkän matematiikan ja luonnontieteiden rinnalle. Porkkalan lukio ottaa huomioon myös opiskelijoiden erityiset kiinnostuksen kohteet. Voit valita joko suositun liikuntapainotuksen tai nykyaikaisen taideilmaisun ja viestinnän painotuksen.

Tilamme sijaitsevat kahdessa rakennuksessa. A-talossa järjestetään kielten ja matemaattis-luonnontieteellisten aineiden opetus. L-talossa humanistis-yhteiskunnalliset aineet sekä kuvataide. Ruokailemme, musisoimme ja harrastamme sisäliikuntaa C- ja D-talossa.

Porkkalan lukio sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kirkkonummen keskustassa lyhyen kävelymatkan päässä juna-asemalta ja bussipysäkiltä. Lähellä ovat kirjasto, Kela, terveysasema, kunnantalo ja monet kaupallisia palvelut.

Millaista on arkemme lukiossa? Mitä meillä tapahtuu kursseilla ja millaisia erikoiskursseja meiltä löytyy? Arjen vastapainona saamme nauttia myös juhlaperinteistä. Lue lisää https://www.porkkalanlukio.fi/toiminta/