Wilma-ohjeet

Opiskelijat ovat saaneet tunnukset heti opintojen alettua. Wilma toimii Desku-oppimisalustan tunnuksilla.

Wilma-tunnusten luominen

Huoltajien ohje Wilma-tunnusten luomista ja kirjautumista varten löytyvät täältä: 
https://www.kirkkonummi.fi/library/files/5d160b5ec91058f1e5003bf9/WIlma_ohjeet_huoltajille.Suomi.fi-tunnistautuminen.pdf

Tunnusten luomisvaiheessa suoritetaan vahva tunnistautuminen. Mikäli huoltajalla/huoltajilla on turvakielto, ole tällöin yhteydessä lukion kansliaan.

Yhteystietojen päivittäminen

Päivitä omat ja huollettavasi yhteystiedot Wilmaan. Puhelinnumerot pitää olla ajan tasalla, jotta lukiolta voidaan olla yhteydessä huoltajaan ja opiskelijaan mm. kurssivalintoihin ja yo-kokeisiin liittyvissä asioissa. Ohjeet yhteystietojen päivittämiseen löydät täältä:

Jos yhteystietojen päivittäminen ei onnistu, niin ole yhteydessä lukion kansliaan.

Tunnusten yhdistäminen ja roolin lisääminen

Voit yhdistää perheen kaikki lapset samaan Wilma-tunnukseen, jos kaikki lapset käyvät saman kunnan koulua. Toisen kunnan koulussa opiskelevien lasten/nuorten tunnuksia et voi yhdistää Wilman selainversiossa, mutta mobiililaitteiden Wilma-sovelluksilla sekin onnistuu.

Mikäli sinulla on jo yläasteajoilta tai toisen huollettavan kautta Kirkkonummen kunnan Wilma-tunnukset, tulee sinun lisätä lukiossa oleva huollettavasi (uudelleen) Wilmaan.

Ohjeet roolin lisäämiseen

Mikäli sinulla on ongelmia tunnusten luomisen kanssa, olethan yhteydessä kouluun sähköpostilla: tunnukset.porkkalanlukio@kirkkonummi.fi

Lisätietoja löydät Kirkkonummen kunnan kotisivuilta: 
https://www.kirkkonummi.fi/kodin-ja-koulun-valinen-viestinta-wilma

Täysi-ikäisen opiskelijan näkymä Wilmassa

Täysi-ikäinen opiskelija voi myöntää huoltajalleen luvan seurata opintojaan Wilmassa. Ohjeet löytyvät alta.