Opiskelijalle

Suuntaa opintojasi kiinnostuksesi mukaan laaja-alaisesti luonnontieteisiin, kieliin, humanistis-yhteiskunnallisiin aineisiin, liikuntaan ja taideaineisiin. Voit valita suuntautumisen opintojen alussa tai muuttaa suuntautumista lukio-opintojen aikana. Voit hajauttaa ylioppilaskirjoitukset kolmeen peräkkäiseen tutkintokertaan.

Aktiivinen ja utelias ote opiskeluun ja oppimiseen, mielenkiintoiset  koulukohtaiset soveltavat kurssit, virkistävä aamuliikunta, lukion vuotuiset juhlat, teemapäivät ja tapahtumat tekevät lukioajasta ikimuistoisen ja auttavat toteuttamaan jatkosuunnitelmia lukion jälkeen.

Lukion käytänteistä löydät ohjeita arkipäivän opiskelutilanteisiin liittyen esimerkiksi kurssien arviointiin, koeviikkoon ja Helmin käyttöön.