Tutustu meihin

Porkkalan lukion esittelyilta hakijoille ja huoltajille toteutetaan Korona-pandemian vuoksi ETÄNÄ Teams-yhteydellä tiistaina 19.1.2021 klo 18-20.

Esittelyillan aikana on mahdollisuus tutustua eri oppiaineisiin ja opiskeluun lukiossa sekä Porkkalan lukion uuteen hakukohteeseen Tulevaisuuslinjaan tarkemmin.

Linkki etäesittelyyn ja illan ohjelma päivittyvät tälle sivulle viimeistään esittelyiltaa edeltävänä päivänä! Tervetuloa linjoille!

Alla olevalla lomakkeella voit jättää kysymyksiä Tulevaisuuslinjaan liittyen:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=KBoGbSfU_0SM4A4bdt2Qq30-cbFwg3RFhQ2NzQUYlihUMUtNUDRMSUNRVklTWExNVU1ZWjBZVTZZRS4u

Esittelyiltapäivät hakijoille tammikuussa 2021 ETÄNÄ

Korona-pandemian vuoksi ei ole mahdollista tulla tutustumaan meihin paikan päälle, mutta etäesittelyt toteutetaan Teams-yhteydellä seuraavan aikataulun mukaan:

Tiistaina 19.1.2021
klo 13.30-14.00: Liity kokoukseen napsauttamalla tätä Aiheina mm. psykologian ja filosofian opiskelu
klo 14.00-14.30: Liity kokoukseen napsauttamalla tätä Aiheina mm. äidinkielen, kuvataiteen, musiikin ja ilmaisutaidon opiskelu
klo 14.30-15.00: Liity kokoukseen napsauttamalla tätä Aiheina mm. liikunnan opiskelu ja Porkkalan lukion liikuntapainotus

Jokaisessa esittelyssä tapaat opettajia, tuutor-opiskeijoita ja opinto-ohjaajan sekä tutustut tiloihimme virtuaalisesti. Esittelyyn ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta ole paikalla täsmällisesti valitsemanasi esittelyajankohtana.

Linkit esittelyihin tulevat viimeistään päivää ennen esittelyä tälle sivulle. Voit valmistautu esittelyyn tutustumalla alla oleviin linkkeihin ja miettimällä etukäteen kysymyksiä, joita voit esittelyn aikana esittää!

Nähdään ja kuulutaan etäesittelyissä!


Voit tutustua lukion arkeen täältä:
https://www.porkkalanlukio.fi/toiminta/lukiossa-tapahtuu/

Seuraamalla meitä Instagramissa:
https://www.instagram.com/porkkalanlukio/

Katsomalla videoita YouTubesta:
https://www.youtube.com/channel/UC_R9FcKwcwcuXHfjxaZAjvw

Sekä lukemalla vuosikertomuksia:
https://www.porkkalanlukio.fi/toiminta/vuosikertomukset/