Uusia lukiolaisia Porkkalaan!

Kevään 2022 yhteisvalinnassa Porkkalan lukioon valittiin 180 uutta opiskelijaa. Heistä 150 sai paikan lukion yleislinjalla ja 30 lukion tulevaisuuslinjalla.

Molempien linjojen aloituspaikat ovat valintojen myötä täynnä. Mahdolliset peruutuspaikat täytetään yhteisvalinnan varasijojen mukaisessa järjestyksessä. Linjat ovat erilliset hakukohteet ja siten niiden varasijatkin on muodostettu erikseen.

Lukioon hyväksytyn tulee ottaa paikka vastaan Opintopolku-palvelussa viimeistään 30.6.2022 klo 15 mennessä. Myös mahdollinen varasijapaikka tulee ottaa vastaan ohjeen mukaisesti hakijan saadessa siitä ilmoituksen.

Opiskelijaksi hyväksytyt saavat pian postissa kotiinsa valintakirjeen, ja sen mukana he saavat myös tietoa ja ohjeistusta lukio-opintojensa aloittamisesta sekä Porkkalan lukion tutoreiden tervehdyksen. Ohjeistus julkaistaan myös ohessa kotisivullamme.

Uusien opiskelijoiden lukio-opinnot Porkkalan lukiossa alkavat yhteisellä kokoontumisella keskiviikkona 10.8. klo 9.00. Tervetuloa!

Kaikissa opiskelijoiden valintaa koskevissa kysymyksissä voitte olla kesäkuun aikana yhteydessä koulusihteeri Sirkka Lindströmiin tai rehtori Matti Auteroon. Heidän sekä muun henkilöstön kuten opinto-ohjaajien yhteystiedot sekä tavoitettavuus kesän aikana ja ennen uuden lukuvuoden alkua selviävät oheisesta ohjeistuksesta uusille opiskelijoille.

Seuraavien linkkien alta löytyvät ohjeiden lisäksi listat hyväksytyistä opiskelijoista yleislinjallamme sekä tulevaisuuslinjallemme. Osa valituista ei ole antanut lupaa nimensä julkaisemiseen internetissä.  Porkkalan lukio onnittelee uusia opiskelijoitamme lukiopaikasta!

Porkkalan lukio, lukion yleislinja:

Porkkalan lukio, lukion tulevaisuuslinja: