Tunnelma katossa kevätjuhlassa

Lukion ykköset ja kakkoset saateltiin kesäloman viettoon kevätjuhalassa.

Kevätjuhlan käynnisti Porkkalan lukion Steel band Toton Africa kappaleella. Pannustelun päätyttyä auditorioon saapui Sänkkäri, joka oli käynyt etsimässä kansanjuhlaa Kirkkonummen torilta tuloksetta. Onneksi juhlijoita löytyi kuitenkin kevätjuhlasta, ja pääsimme kaikki yhdessä Sänkkärin johdolla laulamaan ”Den glider in” kappaleen Suomen jääkiekon mm-kullan kunniaksi. Kevätjuhlassa esiteltiin myös kevään Rooman matkan kuvia, ja opiskelijat kertoivat Ossi Kokkosen kanssa matkalla opituista asioista. Rooman matkan innoittamana pidettin Kahoot-visailu latinankielisistä sanonnoista. Kevätjuhlan laulutunnelmaa kohotti Porkkalan lukion kuoro kappaleilla ”Mandoliini mies” ja ”Sydän laulaa”. Kevätjuhla päätetiin yhteislauluun, joka oli kaikille tuttu Suvivirsi.

Juhlan jälkeen Porkkalan lukio kohtasi Kuninkaantien lukion jalkapallopelissä. Voitto tuli tällä kertaa Porkkalan lukiolle. Kiitos Kuninkaantien lukiolle hyvästä vastuksesta!