Kurssivalinnat Wilmassa

Kiitos kaikille, jotka teitte ensi lukuvuoden kurssivalintojanne hyvissä ajoin. Olen tehnyt tarjottimeen ensimmäiselle jaksolle vähäisiä muutoksia ja sen myötä siirtänyt joidenkin opiskelijoiden yksittäisiä valintoja. Joitain muutoksia tulee tehtäväksi myöhempiin jaksoihin vielä lukuvuoden alkaessa ja näistä saatte tietoa koulun taas alkaessa 11.8.2020.

Myös lukion aikuislinjan tarjotin on valmiina ja voitte tutustua siihen kotisivultamme. Tarjotinta on suunniteltu siten, että myös päivälinjan opiskelijat voivat aiempaa helpommin valita sieltä yksittäisiä kursseja, joita ehkä ette saaneet sopimaan lukujärjestykseenne päivälinjan tarjonnasta. Aikuislinjalla opetetaan monia valtakunnallisia kursseja osittain etäopetuksena. Huomaattehan, että aikuislinjalla opetus alkaa vasta 17.8.2020.

Tarjottimet avataan taas elokuun ensimmäisellä viikolla. Silloin saatte tarkennettua ohjeistusta myös aikuislinjan kurssivalintoihin. Opot auttavat valintojen suunnittelussa taas 6.8. (Satu) ja 7.8. (Kristiina) alkaen. Lukuvuoden alettua uusi Tuuli-opomme tulee auttamaan valintojen suunnittelussa erityisesti opintojen loppuvaiheen opiskelijoita, ja 1. jakson kuluessa Kristiina ottaa vastuuta myös aikuislinjan opiskelijoiden ohjauksesta.

Kannustan abeja valppauteen heti, kun ponnistus kohti syksyn yo-kokeita alkaa. Kirjoitukset ovat aika pian lukuvuoden alussa, joten valmistautuminen ajoissa on paikallaan!

Aurinkoista kesää ja leppoisaa loma-aikaa!

Matti-rehtori