Infoa uusille opiskelijoille ja huoltajille

Toisen asteen opiskelupaikkojen vastaanottaminen on päättynyt torstaina 25.6. klo 15.00. Porkkalan lukion opot ovat olleet yhteydessä opiskelijoihin 15.-16.6. sekä 25.6. opintoihin liittyvien valintojen tiimoilta.

Muista käydä tutustumassa tärkeisiin materiaaleihin heti kun olet saanut lukujärjestyksen sähköpostiisi: https://www.porkkalanlukio.fi/lukioon-valitut-2020/

Lukujärjestykset

Lukujärjestykset on lähetetty niille opiskelijoille, jotka opot ovat saaneet puhelimitse kiinni tai jotka olivat täyttäneet ainevalintakortin keväällä. Jos et ollut täyttänyt ainevalintakorttia keväällä tai opo ei tavoittanut sinua, et ole tällöin voinut saada lukujärjestystäsi. Tässä tapauksessa saat lukujärjestyksesi viikon 32 loppupuolella.

Mikäli olit täyttänyt ainevalintakortin tai Porkkalan lukion opo oli saanut sinut kiinni puhelimitse mutta et silti saanut lukujärjestystä sähköpostilla, voit tässä tapauksessa pyytää lukujärjestyksen uudemman kerran osoitteesta tunnukset.porkkalanlukio@kirkkonummi.fi (huom. sähköpostiin ei vastata ajalla 11.7.-4.8.). Muista laittaa sähköpostiin oma nimesi!

Jos sinulla on kysyttävää lukujärjestykseen liittyen, niin olethan yhteydessä lukion opoihin 7.8. alkaen.

Wilma-tunnukset

Kirkkonummelaisten/Kirkkonummella yläasteen käyneiden Wilma-tunnukset toimivat normaalisti. Porkkalan lukion Wilma tulee näkyviin opiskelijoille eri aikoihin. Huoltajien tunnusten toiminta jatkuu normaalisti.

Ulkopaikkakuntalaiset saavat Wilma-tunnuksensa, kun lukio alkaa 11.8. TVT-palveluvastaavalta, jonka huone sijaitsee A-rakennuksen toisessa kerroksessa (A209). Joidenkin ulkopaikkakuntalaisten huoltajat pystyvät luomaan huoltajan Wilma-tunnukset jo nyt mutta osa joutuu odottamaan lukion alkuun asti, johtuen siitä, että kaikkia uusia opiskelijoita ei ole vielä viety Wilma-järjestelmään. Mikäli tunnuksiin tai tunnusten luomiseen liittyen tulee kysyttävää, ole yhteydessä tunnukset.porkkalanlukio@kirkkonummi.fi (huom. sähköpostiin ei vastata ajalla 11.7.-4.8.).