PÄIVITETTY 28.8. Kevään ylioppilaiden lakitus 29.8.2020!

Päivitetty 28.8.2020 klo 14.10

Porkkalan lukion kevään ylioppilaat lakitetaan lauantaina 29.8.2020 klo 11.00 lukion D-salissa alkavassa juhlassa. Pyydetyn ennakkoilmoittautumisen mukaisesti lakitukseen osallistuu yli 50 ylioppilasta heidän korkeintaan kahden vieraansa läsnä ollessa. Toivotan teidät tervetulleeksi juhlaan!

Arvoisat lakitettavat ylioppilaat, muistattehan ottaa mukaan juhlaan oman ylioppilaslakkinne!

Sää suosinee, joten ylioppilaat kokoontuvat klo 10.30 koulukeskuksen sisäpihalle, jossa todetaan paikalla olijat, järjestäydytään juhlaa varten ja käydään läpi juhlan kulku lakituksineen. Olethan ajoissa paikalla.

Korkeintaan kaksi vierasta ylioppilasta kohti tulevat juhlaan kunnantalon puoleisesta koulukeskuksen pääovesta. Ohjeistan vieraat pääoven edessä noin klo 10.45 ja he voivat siirtyä saliin noin klo 10.50 alkaen. Sali on kalustettu siten, että juhlan kestäessä välimatkoja voidaan säilyttää ja että vieraat näkevät lakitettavat hyvin.

Pyydän osallistujia noudattamaan koronatilanteen edellyttämiä turvavälejä myös sekä saliin tultaessa että sieltä poistuttaessa. Aulassa ei ole vaatenaulakkoa, joten ottakaa mahdolliset päällysvaatteenne mukaan istumapaikallenne. Kasvomaskien käyttö tilaisuudessa on täysin suotavaa.

Juhlahetken arvioitu kesto on 30-40 minuuttia. Toivotan osallistujille iloista ylioppilaiden juhlapäivää!

Matti-rehtori