Vapaita unelmia -valokuvanäyttely lukiolla

Porkkalan lukion A-yläaulassa olevan Planin valokuvanäyttelyn teemana on nepalilaiset tytöt, jotka ovat menettäneet vuosia orjatöissä. Näyttelyn nimi on Vapaita unelmia ja kuvat ovat Meeri Koutaniemen ottamia. Valokuvanäyttely on esillä pääsiäiseen 2022 asti.

Plan on kansainvälinen lastenoikeusjärjestö, jonka tarkoituksena on parantaa erityisesti tyttöjen oikeuksia maailmanlaajuisesti. Tulevaisuuslinjan opiskelijoista useampi henkilö toimii aktiivisesta Planin vapaaehtoisprojekteissa. Sitä kautta opiskelijat saivat tiedon valokuvanäyttelystä ja ajattelivat, että olisi kiva järjestää sellainen myös meidän lukiolle näin tasa-arvopäivän kunniaksi. Planin valokuvanäyttelyitä voi siis kuka vain tilata ilmaiseksi. Lisätietoa Planin nettisivuilla https://plan.fi/