Piirustus ja maalaus-työpajan tuotoksia

Työpajatehtävän aiheena oli ismi-maalaus, vaihtoehtoina surrealismi, ekspressionismi ja kubismi. Julkaisussa olevat työt ovat surrealistisia ja ekspressionistisia maalauksia. Tekijät:Netta EerolaJuho Karppinen Ida-Olivia HuikuriHeli Viljanen

Vanhojentanssit 2019

Vanhojentansseja tanssittiin Porkkalan lukiossa ennen hiihtolomaa. Kovan harjoittelun tulokset päästiin esittämään neljään kertaan: ensimmäinen esitys vanhemmille torstai iltana, seuraavana päivänä peruskoululle kaksi esitystä ja lukiolle yksi esitys. Yhteensä 56 paria valtasivat parketin ja saattoivat yleisön tanssin hurmokseen. Parketilla nähtiin upeaa pukuloistoa kaikilta tanssijoilta.

Katso kuvat!

Tieteen nuorten päivät

Helsingin yliopiston Tieteen päivien Nuorten päiville 11.1.2019 osallistui Porkkalan lukiosta 29 uskonnon ja elämänkatsomustiedon opiskelijaa. Opiskelijat pääsivät luennoilla ja työpajoissa tutkijoiden ja muiden asiantuntijoiden opastuksella perehtymään niin uskontodialogiin, mysteerikulttien rituaaleihin kuin filosofiseen argumentaatioonkin. Yhteiskunnallisia kysymyksiä käsiteltiin pelaamalla yhteiskuntasimulaattorilla ja kirjoittamalla tulevaisuuden uutisia.