Ylioppilaskokeet alkoivat!

Kevään ylioppilaskirjoitukset alkoivat tiistaina 12.3.2019 äidinkielen lukutaidon kokeella ja suomi toisena kielenä -kokeella. Salissa ahkeroi yli sata kokelasta. Läppärit, eväät ja ajatukset olivat jo valmiina koitokseen kello kahdeksan jälkeen, kun kokelaat kuulivat viimeisiä käytännön ohjeita.

Tänä keväänä kaikki ylioppilaskokeet kirjoitetaan ensimmäistä kertaa sähköisinä, viimeisimpänä matematiikka. Eri oppiaineiden abi-kursseilla on harjoiteltu sekä oppisisältöjä että vastaustekniikkaa, joten kokelaat pääsevät kirjoittamaan hyvin valmiuksin.

Lukiolla oleva hiljaisen työn tila on ollut abien ahkerassa lukukäytössä ja mahdollistanut lounastreffit ja yhteiset lukupiirit kaverien kanssa. Luku-urakka jatkuu ylioppilaskirjoitusten jälkeen korkeakoulujen pääsykoemateriaaleilla, joista suurin osa julkaistaan vasta ylioppilaskirjoitusten jälkeen.

Menestystä kaikille ylioppilaskokeisiin!