Opiskelijatoimittajien juttusarja käynnistyy torstaina!

Aloitamme 9.- luokkalaisten lukioesittelyjen lisäksi toimittamaan kotisivuillamme juttusarjaa, jossa opiskelijatoimittajamme kertovat lukio-opiskelusta, eri oppiaineista ja Porkkalan lukion omista soveltavista erikoiskursseista. Päivitämme lukion kotisivuille yhden jutun viikossa kevään 2020 yhteishaun päättymiseen asti. Löydät kaikki opiskelijoiden kirjoittamat jutut täältä: https://www.porkkalanlukio.fi/julkaisujen-aihealueet/opiskelijat-kertovat/

Opiskelijatoimittajina toimivat toisen vuoden opiskelijat Minna ja Saara.

Minna lähti mukaan tähän projektiin, koska halusi kokeilla miltä toimittajatyylinen työ vaikuttaa. ”Haluan myös hioa kirjoitustaitojani ja antaa selkeää tietoa meidän kursseista hakijoille” kertoo Minna.

”Halusin olla panostamassa meidän koulun nettisivuihin ja olla avuksi kaikille hakijoille, kun he pohtivat mihin lukioon hakevat” toteaa puolestaan Saara ja lisää, että ajatteli tämänlaisen työskentelyn kurssien ohella olevan myös kivaa.

Pysykäähän sivustolla ja nauttikaa työmme tuloksista!