Musaprojektin siivittämänä joululoman viettoon

Yli 20-vuotinen perinteemme musaprojekti on saatu esitysvaiheeseen ja saimme nauttia esityksestä Dr. Will –jouluspesiaali lukukauden viimeisenä päivänä. Projektin käsikirjoitusta työstettiin heti alkusyksystä alkaen ja roolitusta, musiikkia ja lavastusta täydennettiin pitkin matkaa. Projektissa oli mukana opiskelijoita aina uusista ykkösistä abeihin ja tänä vuonna myös vaihto-opiskelijamme Irene oli lavalla.

Dr Will ratkoi mutkikkaita ihmissuhdeongelmia, joihin olivat ajautuneet mm. Päivi ja alakerran Rami, äidin talutusnuorassa kulkeva Emilia ja useamman naisen pauloissa kulkeva Hessu, Päivi ex-mies golffari-Pekka, ujo puistomies Tommi, ranskalais-suomalainen lady Veronika, Veronikan ex-mies Peter ja pelaamisen koukussa oleva Andy. Hot Wings –yhtye tahditti esitystä osuvilla biisivalinnoillaan.  Lavalla nähtiin suurta draamaa, kiperiä tilanteita, iloa, surua ja arjen draamaa. Toivottavasti kaikki Dr Willin asiakkaat lopulta löysivät itsensä, toisensa, onnen ja rakkauden.

Kuvat esityksestä julkaistaan joululoman jälkeen.

Hyvää Joulua ja virkistävää lomaa!