Syksyn 2019 ylioppilaat valmistuivat

Torstaina 5.12.2019 lakitettiin Porkkalan lukion päivälinjan 19 ja aikuislinjan 3 uutta ylioppilasta. Juhlaohjelman musiikista vastasi tuttuun tapaan musiikin lehtori Satu Jämsä Porkkala Steel Bandin, Chorus Studiensis -kuoron ja instrumenttisolistien Henna Kyrö (alttoviulu), Eveliina Tarkkanen (sello) ja Annika Mäki (piano) kanssa. Juhlapuheessa rehtori Matti Autero muistutti talvisodan alkamisesta 80 vuotta sitten ja siitä alkaneista uhrauksista Suomelle itsenäisyyden säilyttämisen puolesta. Rehtori linjasi myös Porkkalan lukion tulevaisuutta uuden opetussuunnitelman 2021, uuden lukiokampuksen sekä mahdollisen tulevan lukion tulevaisuuslinjan näkökulmasta.

Uuden ylioppilaan puheen piti Senja Ylipekkala. Senja muisteli sekä mieleen painuvimpia opettajien opetustyylejä, yhteisiä hetkiä ja tapahtumia lukiouran varrelta sekä sitä, miten jokainen valmistuja oli ponnistellut omien päämääriensä saavuttamiseksi.

Onnea uudet ylioppilaat, maailma on teille avoin! Lukion antama yleissivistys ja oppimisen taidot antavat teille valmiuksia jatkaa opintoja mieleisellänne alalla ja ratkoa maailman eteen tuomianne haasteita.