Penkkarit 2020 – katso kuvat!

Porkkalan lukion penkkarit järjestettiin torstaina 13.2.2020. Aamu alkoi abien ja opettajien yhteisellä aamupalalla ja yhteisen lukiomatkan muistelulla kahvikuppien ääressä. Abi-show aloitettiin Abi-videolla, jonka tekninen toteutus ja käsikirjoitus olivat huippuluokkaa ja videon koostamiseen oli nähty aikaa ja vaivaa. Show päättyi abien yhteislauluun Ruudolf feat. Karrikoira Leijonakuningas-laulun sanoin.

Penkkariasuissa oli käytetty luovasti mielikuvitusta sekä ompelu- ja askartelutaitoja. Mukaan rekkaan kipusi yksisarvisia, Karhukopla, Nuuskamuikkunen, nalleja, banaani, Team S.W.A.T, Hello Kitty, Jamaikan kelkkailumaajoukkue ja monenlaisia eläimiä kuten tiikeri, norsu, kirahvi, lohikäärme, possu ja kettu. Sää oli penkkariajelulle suotuisa ja jopa aurinko näyttäytyi. Karkkisateesta saivat nauttia monet Etelä-Kirkkonummen oppilaat, kun rekat kiersivät reilun parin tunnin ajan ympäri kyliä.

Onnea ja menestystä abeille kevään viimeisiin kokeisiin ja tulevaisuuden haasteisiin!