Porkkalan lukio liikkuu

Etäopetuksena toteutetun koeviikon ohella Porkkalan lukiossa liikuttiin ja hankittiin uusia kokemuksia melkoisen reippaalla tahdilla toukokuun jälkimmäisen puolikkaan aikana. Aamuliikunta keräsi kahteen livenä toteutettuun ”operaatioon” varsin runsaslukuisen osallistujajoukon ja kommenteista päätellen näitä pienryhmissä, asianmukaiset turvamääräykset huomioiden toteutettuja treenejä oli odotettu enemmän kuin ovella kolkuttelevaa kesälomaa.

Sukelluskurssi saatettiin loppuun suotuisissa olosuhteissa Iso Melkuttimen järvimaisemissa sekä Porkkalan edustalla, jossa kurssilaiset saivat totuttuun tapaan omakohtaisen ensikosketuksen hylkysukelluksen ihmeelliseen maailmaan Sukellusseura Calypson kouluttajien valvovan silmän alla. Näiden lisäksi myös aamuliikunnan yhteyteen nivoutunut crossfit-kurssi ehdittiin toteuttamaan täysimääräisenä yhteistyössä toiminnalliseen harjoitteluun erikoistuneen Crossfit 8000:n kanssa.

Liikunnallinen into ja ilo ovat Porkkalan lukiossa erinomaisella mallilla ja kesän jälkeen odottavat uudet, ehkä entistä hikisemmät seikkailut.