Porkkalan lukio liikkuu

Etäopetuksena toteutetun koeviikon ohella Porkkalan lukiossa liikuttiin ja hankittiin uusia kokemuksia melkoisen reippaalla tahdilla toukokuun jälkimmäisen puolikkaan aikana. Aamuliikunta keräsi kahteen livenä toteutettuun ”operaatioon” varsin runsaslukuisen osallistujajoukon ja kommenteista päätellen näitä pienryhmissä, asianmukaiset turvamääräykset huomioiden toteutettuja treenejä oli odotettu enemmän kuin ovella kolkuttelevaa kesälomaa. Sukelluskurssi saatettiin loppuun suotuisissa olosuhteissa Iso Melkuttimen järvimaisemissa sekä Porkkalan edustalla, jossa kurssilaiset saivat totuttuun tapaan omakohtaisen ensikosketuksen hylkysukelluksen ihmeelliseen maailmaanLue koko julkaisu ->

Aamuliikan esittely osa 1

Aamuliikassa pääset haastamaan itseäsi monipuolisten suoritusten parissa. Tarjonta tunneilla on erittäin laaja ja pääset varmasti kokeilemaan aktiviteetteja, joita et ole ennen kokeillut. Aamuliikasta on nyt julkaistu esittelyvideo, josta pääset tutustumaan osaan näistä aktiviteeteista. Katso video alta.

Aamuliikka – hyvä alku päivälle

Osana Porkkalan lukion liikuntapainotusta voi suorittaa aamuliikunnan kurssin jokaisessa jaksossa. Aamuliikuntaa järjestetään kaikkina muina aamuina paitsi perjantaina. Monipuolista ja innostavaa aamuliikuntaa ohjaa liikunnan lehtori Ville Mäkelä, joka haastaa opiskelijat ylittämään omat rajansa ja antamaan kaikkensa. Voisiko päivää alkaa paremmin? Kuvagalleriasta löydät kuvia syyslukukauden päätöstapahtumasta.