Porkkalan lukion kilpailutyö Rent and Loan Spring-ideakilpailun finaaliin!

Spring-ideakilpailu on valtakunnallinen ideakilpailu, joka on tarkoitettu 16–19-vuotiaille nuorille. Springiin pystyi osallistumaan 3–5 opiskelijan tiiminä. Spring-ideakilpailun finaaliin valittiin 10 tiimiä, ja kilpailuun haki yhteensä 161 tiimiä, 68:lta eri paikkakunnalta. Rent and Loan oli yksi kymmenestä tiimistä, joka pääsi finaaliin.  Tiimiin kuuluu kolme Porkkalan opiskelijaa: Claudia Johansson, Nina Almari sekä Waula Taimela.

Finalisteille järjestettiin viikonlopun kestävä ideahautomo 21.4.–23.4.23. Sen ideana oli, että tiimit saisivat työstää pitchejä (hissipuheita) yhdessä couchien (valmentajien) kanssa. Sunnuntaina pitchit kuvattiin yhdessä ammattilaiskuvaajien ja -meikkaajien kanssa! Finaalilähetyksessä 3 eniten ääniä saaneet tiimit saavat palkinnoksi kesätyön, johon kuuluu opintomatka Berliiniin ja Amsterdamiin.

Mikä on ReLo:n idea?

“Ideamme on luoda applikaatio, jossa käyttäjät voivat vuokrata sekä lainata toisilleen käyttötavaroita. Äpin tarkoitus on vähentää ylikulutusta, edesauttaa jakamistaloutta sekä helpottaa niin opiskelijoiden kuin vähävaraisten arkea. Aplikaation avulla ei tarvitse ostaa uutta telttaa vain yhden viikonlopun takia, vaan voi vuokrata/lainata ReLo:n avulla!” 

Finaalilähetys on 4.5. torstaina, mutta ennakkoäänestys alkaa jo 27.4. 

Claudia Johansson


Voit tutustua kaikkiin ehdokkaisiin Springin sivuilla: https://thisisspring.fi/aanesta/ ja äänestää suosikkiasi 3.5. mennessä. Alta voit katsoa ReLo:n esittelyvideon. Nappaa ReLo myös seurantaan Instagramissa.

Menestystä finaaliin ReLo!