Porkkalan lukioon valitut 2023

Kevään 2023 yhteisvalinnassa Porkkalan lukioon valittiin 150 uutta opiskelijaa. Heistä 140 sai paikan lukion yleislinjalla ja 10 lukion tulevaisuuslinjalla. Täydennyshaun ohjeet löydät täältä: https://www.porkkalanlukio.fi/2023/06/lukion-aloituspaikkoja-haettavana-26-6-klo-12-saakka/

Lukioon hyväksytyn tulee ottaa paikka vastaan Opintopolku-palvelussa viimeistään 29.6.2023 klo 15 mennessä. Myös mahdollinen varasijapaikka tulee ottaa vastaan ohjeen mukaisesti hakijan saadessa siitä ilmoituksen.

Uusien opiskelijoiden lukio-opinnot Porkkalan lukiossa alkavat yhteisellä kokoontumisella torstaina 10.8. klo 9.00. Tervetuloa!

Kaikissa opiskelijoiden valintaa koskevissa kysymyksissä voitte olla kesäkuun aikana yhteydessä koulusihteeri Sirkka Lindströmiin tai rehtori Matti Auteroon. Heidän sekä muun henkilöstön kuten opinto-ohjaajien yhteystiedot sekä tavoitettavuus kesän aikana ja ennen uuden lukuvuoden alkua selviävät oheisesta ohjeistuksesta uusille opiskelijoille.

Seuraavien linkkien alta löytyvät ohjeiden lisäksi listat hyväksytyistä opiskelijoista yleislinjallamme sekä tulevaisuuslinjallemme. Osa valituista ei ole antanut lupaa nimensä julkaisemiseen internetissä. 

Porkkalan lukio onnittelee uusia opiskelijoitamme lukiopaikasta!


Ohjeita ja terveisiä uusille lukiolaisille

Luethan huolellisesti alla olevan ohjekirjeen (hyväksymiskirje).

Tutoreiden terveiset löydät alla olevasta tiedostosta.

Laitesopimuksen sekä ainevalintakortin löydät täältä:

https://www.porkkalanlukio.fi/linkit/lomakkeet/

Porkkalan lukioon valitut opiskelijat

Yleislinja:

Tulevaisuuslinja: