Lukion aloituspaikkoja haettavana 26.6. klo 12 saakka!

Hei! Porkkalan lukio tarjoaa tasokasta ja monipuolista yleissivistävää lukiokoulutusta aktiivisille opiskelijoille. Opintopolussa on nyt haettavana 26.6.2023 klo 12 mennessä täydennysvalinnan aloituspaikkoja sekä lukion yleislinjalla että tulevaisuuslinjalla.     

Tutustu näiltä kotisivuilta tarkemmin lukiomme vireään toimintaan ja jätä hakemuksesi ajoissa!

Porkkalan lukion yleislinja ja tulevaisuuslinja ovat perusopetuksen jälkeisessä koulutuksessa erilliset täydennysvalinnan hakukohteet, joihin opiskelijoiden valintaperusteet ovat samat kuin yhteishaun varsinaisella hakukierroksella. Valinnat tehdään molempiin hakukohteisiin perusopetuksen lukuaineiden keskiarvon mukaisessa järjestyksessä.

Alin hyväksyttävä lukuaineiden keskiarvo on molemmissa hakukohteissa 7,3, ja tulevaisuuslinjan haussa painotetaan kertoimella 2 arvosanat oppiaineissa äidinkieli, matematiikka, englanti, fysiikka, maantieto ja yhteiskuntaoppi.

Voit hakea yhteen tai molempiin Porkkalan lukion hakukohteisiin. Jos haet molempiin, vastaa myös hakulomakkeen kysymykseen, kumpi linjoista on sinulle ensisijainen hakukohteesi.

Opiskelusta Porkkalan lukiossa voit kysyä lisää puhelimitse rehtorilta 20.6. saakka, p. 0503107078. Kaikissa täydennyshakuun liittyvissä kysymyksissä voit olla hakuaikana yhteydessä lukion kansliaan, p. 0401269339 tai sähköpostilla sirkka.lindstrom(a)kirkkonummi.fi.