Porkkalan lukioon valitut 2024

Kevään 2024 yhteisvalinnassa Porkkalan lukioon valittiin 180 uutta opiskelijaa. Heistä 150 sai paikan lukion yleislinjalla ja 30 lukion tulevaisuuslinjalla.

Lukioon hyväksytyn tulee ottaa paikka vastaan Opintopolku-palvelussa viimeistään 26.6.2024 klo 15 mennessä. Myös mahdollinen varasijapaikka tulee ottaa vastaan ohjeen mukaisesti hakijan saadessa siitä ilmoituksen.

Uusien opiskelijoiden lukio-opinnot Porkkalan lukiossa alkavat yhteisellä kokoontumisella torstaina 8.8. klo 9.00. Tervetuloa!

Kaikissa opiskelijoiden valintaa koskevissa kysymyksissä voitte olla kesäkuun aikana yhteydessä koulusihteeri Sirkka Lindströmiin tai rehtori Matti Auteroon. Heidän sekä muun henkilöstön kuten opinto-ohjaajien yhteystiedot sekä tavoitettavuus kesän aikana ja ennen uuden lukuvuoden alkua selviävät oheisesta ohjeistuksesta uusille opiskelijoille.

Seuraavien linkkien alta löytyvät ohjeiden lisäksi listat hyväksytyistä opiskelijoista yleislinjallamme sekä tulevaisuuslinjallemme. Osa valituista ei ole antanut lupaa nimensä julkaisemiseen internetissä. 

Porkkalan lukio onnittelee uusia opiskelijoitamme lukiopaikasta!


Ohjeita ja terveisiä uusille lukiolaisille

Luethan huolellisesti alla olevan ohjekirjeen.

Laitesopimuksen sekä ainevalintakortin löydät täältä:

https://www.porkkalanlukio.fi/linkit/lomakkeet/

Porkkalan lukioon valitut opiskelijat

Yleislinja:

Tulevaisuuslinja: