Täydennysvalinnassa valitut opiskelijat

Täydennysvalinnassa yleislinjan keskiarvoraja oli 7,83. Tulevaisuuslinjan keskiarvoraja oli lautakunnan päätöksen mukaisesti tasan 7,3.

Porkkalan lukio onnittelee uusia opiskelijoitamme lukiopaikasta! Käythän lukemassa jo aiemmin julkaistut ohjeet koskien lukion aloitusta: https://www.porkkalanlukio.fi/2023/06/porkkalan-lukioon-valitut-2023/

Täydennysvalinnassa saatu paikka tulee ottaa vastaan 1.8.2023 klo 14 mennessä. Ota paikka vastaan sähköisesti Opintopolussa. Mikäli paikan vastaanottaminen ei onnistu Opintopolussa, niin ole tällöin yhteydessä opintotoimistoon sähköpostilla (sirkka.lindstrom(a)kirkkonummi.fi). Sähköpostiin riittää viestiksi, että otat paikan vastaan. Muista laittaa viestiin oma nimesi! Koulusihteeri vahvistaa paikat elokuussa.

Yleislinjalle valitut

Ekholm Tiia
Hurskainen Ville
Kokkarinen Kristina
Lehto Nella
Luostarinen Vilma
Mansikkamaa Sirja
Mersalo Siiri
Mäki Inka
Palmén Kössi
Santala Matilda

Tulevaisuuslinjalle valitut

Omaisan Mohammed
Vainio Eemil

Lisäksi yksi joka ei antanut lupaa nimensä julkaisuun.